Мира е добре, възстановява се, видях я. Извън опасност е,

...
Мира е добре, възстановява се, видях я. Извън опасност е,
Коментари Харесай

Жоро Торнев: Мира Добрева е извън опасност, възстановява се

„ Мира е добре, възвръща се, видях я . Извън заплаха е, само че е още в болничното заведение. Тя сама ще опише на хората, които се интересуват от положението й, аз не мога да давам информация за него “, сподели режисьорът Жоро Торнев, брачен партньор на телевизионерката Мира Добрева пред България Днес.

През уикенда дъщерята на журналистката – Лора, пусна в интернет страницата на майка си апел хората, които я обичат, да се помолят за нея, защото е изпаднала в сложна житейска обстановка. Тя заяви, че Мира се намира в медикаментозна кома, само че е в Пирогов при най-хубавите експерти.

На апела откликнаха стотици почитатели на предаването „ Отблизо “ на Добрева, нейни другари и познати. 24 часа след поста Лори написа и различен, в който благодари за споделената молба към приятелите на майка си , която е дала резултат.

„ Минахме дълъг път. Но тя се пребори! Моят воин мама. Вече диша сама, успяхме дори да си поговорим, а скоро я чакаме и у дома “, изясни Лора.

„ Не ми се желае да изпадам в детайлности за нейното положение, тъй като не съм оторизиран аз да приказвам от нейно име. Тя ще си опише сама какво е претърпяла. И не, не е от козметична интервенция, като липосукция да вземем за пример. Отдавна не чета по форумите догатките на хора, които нито познават Мира, нито мен или фамилията ни. Всеки да си гледа работата “, изясни още Жоро Торнев.

Мира и той към момента са съпрузи, въпреки по думите на журналистката да живеят разграничено. Те поравно се грижат за двете си деца, домашните си любимци и на всеки празник са дружно.    

  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР