Мира Добрева преживя най-страшните дни в края на лятото и

...
Мира Добрева преживя най-страшните дни в края на лятото и
Коментари Харесай

Мира Добрева пусна видео, заснето преди да изпадне в кома

Мира Добрева претърпя най-страшните дни в края на лятото и се размина на косъм от най-лошото. Водещата претърпя тежка коремна интервенция след перитонит. Няколко дни беше в медикаментозна кома, което същински изплаши феновете и околните ѝ, само че тя съумя да се пребори и през днешния ден е още по-силна и красива от всеки път. 

" Паметен за живота ми се оказа 3-ти септември. На сутринта тръгнахме към Рилските езера, вечерта бях в хирургията на Пирогов... Без да допускам какво ме чака, през целия ден снимах - желаех да направя малко влогче за почитателите на тази страница.

До през днешния ден не дръзвах да погледна видеата. В един от фрагментите проличава какъв брой ми е лошо…Два месеца по-късно пущам клипчето - за Вас то ще бъде рекомендация да посетите една от най-красивите естествени забележителности в нашата страна, за мен ще бъде спомен, към който може би не желая да се връщам.

Или дано ми припомня, че времето ни на тази земя е толкоз малко и би трябвало да го живеем в наслада и признателност! ", заяви във Facebook водещата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР