Мира Добрева от дълги години е водеща, а стотици млади

...
Мира Добрева от дълги години е водеща, а стотици млади
Коментари Харесай

Мира Добрева разкри една от най-големите измами в телевизията

Мира Добрева от дълги години е водеща, а стотици млади девойки й се възхищават и мечтаят да наподобяват на нея. Риалити звездата от " ВИП Брадър " реши да издаде една от измамите в малкия екран. Блондинката сподели нещо, което безусловно ще ви втрещи, написа Блиц.

Мира Добрева сподели една от най-големите илюзии в Българска национална телевизия. Водещата без срам реши да даде светлина на нещо, което се случва зад кадър. Едва ли доста хора биха се сетили за тази шашма на малкия екран.

Блондинката пусна видео, на което тя се е нагласила и поставила много високи токчета. До нея обаче би трябвало да застане младо момиче, което си е същинско миньонче. За да изравнят растежите им, от продукцията поставят девойката на трупчета, като по този начин лъжат аудиторията, че с Добрева са равно по растеж.

" Амиии... постанова се от време на време. Важното е да не се мърда “, майтапи се тя по отношение на нестабилната структура, която не е забележима за фена поради бюрото, което дели водещата и камерата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР