Мира Добрева иска да започне нов етап от живота си.

...
Мира Добрева иска да започне нов етап от живота си.
Коментари Харесай

След като смени мъжа, Мира Добрева смени и прическата

Мира Добрева желае да стартира нов стадий от живота си. Неотдавна емблематичната водещата на Българска национална телевизия показа, че се е разделила със брачна половинка си Жоро Торнев преди 2 години, само че още нямали формален бракоразвод. Тя го обичала и се надявала, че връзките им може и да се оправят. Засега обаче това не се е случило и журналистката е решила най-сетне да загърби предишното. 

Както доста дами в сходна обстановка, по този начин и Добрева е направила смяна във визията си, с цел да означи новото начало. Тя е боядисала русата си коса в червеникави тонове. " Веднага щом застудее, прибавям топли нюанси. В душата или в косата – когато и както пристигна! ", написа звездата на Българска национална телевизия.

Че Мира и Жоро имат проблеми в брака, се приказва от дълго време. Още по време на присъединяване си в шоуто " ВИП Брадър " водещата призна, че е хващала мъжа си в невярност, и то неведнъж.  " Това беше извънредно тежък интервал за нас. Трудно се изживява сходно изменничество, само че все пак простих ", разказвала е журналистката.

Макар че тогава си дали късмет, съпрузите не съумели да преодолеят разликите си и преди 2 години заживели настрана. Опитвали се обаче да поддържат положителния звук в името на сина им Георги, който се намира в сложна тийнейджърска възраст - през лятото ще навърши 15.

Мира шокира и с други откровения за персоналния си живот. Неотдавна в изявление за  " Уикенд "  тя разкри, че е била жертва на домашно принуждение. Не става въпрос обаче за Жоро Торнев, а за предходна нейна връзка. Водещата е удовлетворена, че тогава е имала смелостта да се махне и да преодолее контузията. Тя окуражи всички дами да не търпят унижения, а да отстояват себе си. Категорична е също, че психическият тормоз доста постоянно е даже по-смазващ от физическия.

Не стигат персоналните паники, ами журналистката бе застигната и от проблеми със здравето през последните дни. Изкара една седмица в болница, повалена от грипен вирус, който протекъл с затруднения. Почитателите й пожелаха бързо възобновяване. За благополучие, Мира към този момент е добре и е подготвена да се върне към ежедневната си рутина.

Добрева твърди, че с изключение на децата й Лора и Жорко, домашният й любим е Найро е съществото, което постоянно я кара да се усмихва. " Кучето, колкото е да е покрай земята, стои по-високо от доста индивиди. Дори да са с най-изящни черти, с най-красиви очи, с най-хубави облекла - дребни ли са душите им, незначително е всяко от човешките им притежания. Щастлива съм, че имам Найро! ", написа Добрева в обществената мрежа. Преди време тя избави четириногото от улицата и от този момент е неразделна с него. Грижи се за него като за бебе и го взима със себе си даже когато върви на отмора. 

" Когато го взех у дома, не подозирах, че ще ме буди нощем. Нито че ще се постанова да шетам два пъти повече. Не знаех какъв брой постоянно ще променям чаршафите. Нито какъв брой пъти ще вървим на ветеринар. Не подозирах, че има цяла промишленост, съсредоточена в дизайни на каишки, дрешки, храни, даже обувки! Когато се появи в живота ми, не познавах друга обич, с изключение на човешката. Имам и писана, само че връзката ни е друга, дълбока, специфична, не по този начин изразителна, както тази с Найро ", разказвала е водещата.

Тя мечтае някой ден да си вземе и котка от породата Сфинкс, чиято цена доближава 5000 $. Засега обаче се радва на другите си домашни любимци, които са с нея и в положително, и в неприятно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР