Мира Добрева буквално живее втори живот.Всички сме свикнали да приемаме

...
Мира Добрева буквално живее втори живот.Всички сме свикнали да приемаме
Коментари Харесай

Изплуваха нови неприлични факти от тайния живот на Мира Добрева

Мира Добрева безусловно живее втори живот.

Всички сме привикнали да одобряваме от екрана облика й на уравновесена дама, която изповядва обичайните български полезности и непорочие, само че май тихите води са най-дълбоки.

Покрай драмата, която тя претърпя и лекарите я избавиха, обаче наподобява нещо й е прещракало и е решила да разкрива още и още секрети от непознатия за обществото персонален живот, който е водила.

Оказва се, че тя е същински джигит на пътя и има доста санкции за нарушавания за хиляди левове.

Самата тя разкри това в обществените мрежи и сподели актовете си.

Още по-странен фрагмент, като че ли от нейна персонална изповед бе открит в книгата й:

Откъсът от книгата ѝ, по всичко наподобява, занапред ще вълнува:

" Моето съмнение, е че в случай че човек е с по-отворен дух, по-възприемчив към духовното, а не към материалното, той полудява, когато пие алкохол. Всички дяволи му се натрупват, тъй като е блокирал духа, няма отбрана. Когато Го няма Бога в нас ставаме отворена врата за силите от по-ниските равнища. И сатаната стартира да си играе с нас.

Аз, като се напиех какво правех?

Ставах подвластна на подтици и стремежи, които ме бутаха в направления над които нямат надзор - върви по мъже, шмръкни кокаин, похарчи си заплатата, не върви на работа…, обиждай, мачкай, унищожавай!

Като съм била пияна, съм живяла този живот не на макс, а на 10 макса взети дружно.

Но това е съсипващо, сгромолясващо възприятие. И има измама - от толкоз каране на макс на живот с алкохол постоянно ми ставаше скучно да съм просто пияна.

Тогава минавах идната категория - шмърках. И чувството в действителност е хубаво, само че единствено поради едно - че светът и неговите отговорности са изключват! Освен че изчезваха паниките и болките, изчезваше и всичко друго. Работата, децата, приятелите - всичко се изпаряваше. И започнаха да ми избиват циреи. Умствени циреи ", гласи той.

Какво разкри още Мира Добрева четете във Vihrogon.bg!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР