Миньорите и енергетиците, които продължават пътните блокади в Старозагорско, подготвят

...
Миньорите и енергетиците, които продължават пътните блокади в Старозагорско, подготвят
Коментари Харесай

Продължава блокадата на блокада на АМ Тракия, миньорите излизат на национален протест

Миньорите и енергетиците, които не престават пътните блокади в Старозагорско, приготвят и народен митинг за на следващия ден. Те още веднъж ще изискат Териториалните проекти за обективен преход на въглищните райони да бъдат изтеглени от Европейската комисия.

Блокирани не престават да бъдат автомагистрала " Тракия " край Стара Загора, Проходът на Републиката и Подбалканският път край Гурково, както и пътя Раднево - Нова Загора. Затворен за придвижване в региона на автомагистрала " Тракия " и пътя Стара Загора - Димитровград. Стойно Тенев ръководител на синдикалната организация на КНСБ в мина 3 удостовери, че протестиращите са непоклатими в настояванията си.

" Исканията си остават. Оставаме на автомагистралата за неопределен срок. Ние сами ще решим какво ще вършим. Работим по въпроса за ефикасни дейности с нужните документи. Трябва да бъде съветвано с юристите, разяснява той.

За 12 октомври е разгласен народен митинг, с който заетите в комплекс " Марица изток " се обръщат за поддръжка към хората от цялата страна и района на Маришкия басейн.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР