Миньор започна с три точки новия сезон, след като победи

...
Миньор започна с три точки новия сезон, след като победи
Коментари Харесай

Миньор започна с победа новия сезон

Миньор стартира с три точки новия сезон, откакто победи с 1:0 Надежда в (Доброславци). Единственото попадение в срещата осъществя Антон Славчев в 56-ата минута, когато с глава засече центриране на Томислав Павлов.
 Надежда (Доброславци) - Миньор (Перник) @@@
Двата тима предложиха на феновете доста предпочитание и битка, само че бяха затруднени от неравния терен. Напрежението, подбудено от дебютния мач в шампионата, също се отрази върху качеството на играта.

През първата част головите положения липсваха, а домакините постоянно противодействаха с нарушавания, които им донесоха три жълти картона до почивката.

След като излезе напред в резултата Миньор можеше да затвори мача, само че в 59-ата минута шут на Милчев мина над вратата, а малко по-късно вратарят Матев избави удар на Йосифов.
 Надежда (Доброславци) - Миньор (Перник) @@@
В самия завършек на мача Даниел Гогов се оказа на чиста позиция, само че ударът му с левия крайник попадна в тялото на стража на домакините.

Двата тима приключиха с понижени сформира, откакто Ирдис Бах и Калоян Йосифов бяха отстранени от игра надлежно в 69-ата и 77-ата минути.

Следващата среща на Миньор е в сряда, когато приема Черногорец (Ноевци) в мач от шампионата за Купата на България. Югозападна Трета лига 1 кръг, събота 11 август  Ботев (Ихтиман) 2:1краен резулат  Миньор (Перник)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР