Миньор (Перник) записа победа и във втория кръг на първенството

...
Миньор (Перник) записа победа и във втория кръг на първенството
Коментари Харесай

Миньор бие пред 1000 зрители в Перник

Миньор (Перник) записа победа и във втория кръг на шампионата в Югозападна Трета лига. " Жълто-черните " надвиха като домакини над Спортист (Своге) с 2:0. В мрежата на гостите се разписаха Антон Славчев в 68-ата минута и капитанът Томислав Павлов в 80-ата минута. Заради травми в 30-ата минута се наложи насилствена промяна на Йоан Маринов и второто полувреме на Стивън Милчев.

" Доволни сме от представянето на тима макар проблемите, които породиха ", разяснява спортният шеф на перничани Славчо Павлов. По думите му фактът, че двата победни гола са маркирани след промените демонстрира, че всички футболисти са се справили с поставените от треньорите задания и управлението може да разчита на целия екип. От терена отсъстваше само Калоян Йосифов, който изтърпява наказване поради аления картон, получен в Доброславци.

Според Павлов тимът на Миньор играе все по-добре и методът на подготовка, почнал през зимата, към този момент дава резултат. Футболът на " чуковете " е все по-привлекателен и това се вижда и от хората, които от ден на ден идват на стадиона, удовлетворен е Павлов.

Около 1000 фенове следиха мача на Стадиона на мира в Перник.

В събота перничани гостуват в Разлог.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР