Миньор Перник замина днес на лагер в Етрополе. Под ръководството

...
Миньор Перник замина днес на лагер в Етрополе. Под ръководството
Коментари Харесай

Миньор Перник замина за лагера в Етрополе

Миньор Перник отпътува през днешния ден на лагер в Етрополе. Под управлението на Христо Янев в продължение на 10 дни ще се приготвят 23 футболисти. Сред тях са и петимата нови играчи - Методи Костов, Димитър Савов, Добромир Бонев, Емил Ценов и Християн Казаков. Бившият национал Ивайло Димитров към този момент не е дал финален отговор дали ще одобри офертата на "чуковете ".

След привършване на лагера "жълто-черните " ще се приберат. На 26 юни те ще изиграят първата си контрола против Царско село и на 29 юни се връщат още веднъж в Етрополе на 12-дневен лагер. В рамките на подготовката Миньор ще се изправи против Марек Дупница, Ботев Ихтиман, Чавдар Етрополе и вероятно Литекс, в случай че жребият за състезание не отреди двата отбора да се срещнат в първите кръгове на шампионата.

"Изчакваме решението на Ивайло Димитров и с това селекцията ще завърши ", съобщи изпълнителният шеф на перничани Велизар Димитров. По думите му в идния сезон Миньор ще се стреми да покаже положително лице и да върне публиката на стадиона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР