Миньоните 2 съвсем очаквано завладяха не само родните кина, но

...
Миньоните 2 съвсем очаквано завладяха не само родните кина, но
Коментари Харесай

Защо костюмирани тинейджъри гледат Миньоните 2

" Миньоните 2 " напълно предстоящо превзеха освен родните кина, само че и всички останали. Като единствено за седмица по кината завоюваха над 200 милиона $ от бокс офиса.
 Minions: The Rise of Gru,
Миньоните атакуват още веднъж

Първи взор към втора част на " Миньоните "

Все отново, това е филм, който събира и дребни, и огромни. И тинейджъри... От BBC разбираме, че особено измежду тинейджърите филмът е много известен. Но не толкоз, тъй като им е извънредно забавен.

Причината е напълно друга и се корени в TikTok. Оказва се, че в платформата за къси видеа е почнал да набира известност хаштага #gentleminions. Иначе казано, тинейджъри се обличат в костюми и публични облекла, с цел да отидат на кино и гледат " Миньоните 2 ".

Why Minions is crushing the box office.
— Rob Keyes
Това изяснява елегантните младежи, които виждаме неотдавна пред кината. Доста сладко и стилно, само че особено във Англия скупчването им на едно място е провокирало неразбории и жестоко държание.

to everyone showing up to in suits: we see you and we love you.????
— Universal Pictures (@UniversalPics)
Ето за какво в някои кината в страната са забранили на публично облечени младежи да посещават прожекциите на кино лентата. Целта им е да обезпечат спокойното им протичане. И до момента в който на кината във Англия не им се нрави доста протичащото се, от Universal приветстваха костюмираните почитатели на " Миньоните 2 ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР