Миньончето на попфолка Мария отскоро се носи на крилете на

...
Миньончето на попфолка Мария отскоро се носи на крилете на
Коментари Харесай

Гореща новина! Мария се жени за Мирослав... още днес

Миньончето на попфолка Мария неотдавна се носи на крилете на любовта, а към този момент е подготвена и да каже " Да " за трети път. Певицата ще се омъжи за обичания си Мирослав Соколов още довечера, научи извънредно HotNews.bg. Приготовленията по тайното празненство трескаво текат от дни, като мястото е ясно единствено за поканените. Знае се единствено, че ще е в механа в Драгалевци, а листата с посетители е усърдно селекциониран, тъй като менделсона ще премине в безусловно стеснен фамилен кръг и единствено най-близките на двойката ще са измежду присъстващите посетители.

Мара Отварачката ще стане младоженка за трети път след несполучливите опити да бъде фамилна жена с предприемачите Димитър Андонов и Християн Гущеров. Още в разгара на връзката си с актуалната си половинка Мирослав, пайнерката не скри, че е разкрила мъжа, с който желае да показа живота си. Тогава тя не изключваше вид да се бракува още веднъж и ето, че в този момент новината за менделсон в последния миг идва като гръм от ясно небе. Още повече, че предходните церемонии в живота на изпълнителката са били освен обилни, само че и много шумни, а и медийни.

Днес в обществената мрежа Мара Отварачката по нищо не издава, че ще има сватбено празненство. Публикувала е просто сторита по какъв начин пие утринното си кафе и какво закусва. Очевидно, че желанията й са да резервира тържеството под безспорна секретност, само че по-късно надали нямаше да се сдържи да не избухне с поредност от фотоси. Ще забележим!

Припомняме ви, че при започване на ноември Мария загатна, че се е омъжила. Закачливото миньонче от Стара Загора сподели в обществените мрежи пръстен с елмаз, акцентирайки върху първокласната марка на бижуто. В същото време тя разгласи, че е на нов стадий в интимните си връзки. С това незабавно провокира клюки, че се е омъжила скрито за Соколов.

Същевременно неговата законна половинка твърдеше, че към момента не му е дала бракоразвод, с цел да може той да подписва брак с друга жена. Признанието на Мара на по-късен стадий обаче проговори друго, а с днешна дата двойката към този момент свободно може да вдигне сватбеното си празненство. „ Споделям ви един доста значим за мен миг! Нашата обич и връзки минаха през доста вълшебни месеци, само че и доста тествания... Очевидно, когато всичко е същинско, идва ред и за това... Не спирайте да вярвате и не спирайте да мечтаете! Обичам те, обич моя!”, написа наскоро Мария в профила си в Инстаграм. Тогава певицата разгласява и фотография на ръката си, накичена с пръстен със стабилен елмаз, който на тип е нещо приблизително сред венчална халка а годежно украшение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР