Минувач опитал да ги разтървеСофийският градски съд (СГС) остави в

...
Минувач опитал да ги разтървеСофийският градски съд (СГС) остави в
Коментари Харесай

Пистолетът на стрелеца от подлеза засякъл

Минувач опитал да ги разтърве


Софийският градски съд (СГС) остави в ареста Иван Тонев, който простреля 50-годишния Кирил Александров след скандал, че кучето му препикало витрината на магазин в подлеза на бул. “България ” и бул. “Гоце Делчев ”.

Тонев натиснал спусъка един път, само че револверът засякъл и той съумял да стреля от втория път. Скандалът сред двамата избухна във вторник, когато Александров разхождал кучето си, а то препикало магазина на Тонев. Двамата се скарали поради кучето, имало и реплики по адрес на брачната половинка на потърпевшия.

“Сега ще те убия! Ти си труп ”, крещял Кирил Александров към Иван Тонев малко преди изстрелът. Двамата се сбили, а инцидентен минувач опитал да ги разтърве. След като си тръгнал обаче мъжете се нахвърлили един против различен.

Собственикът на кучето извадил палка, а Тонев – легален револвер. Стрелецът изиска да излезе от ареста, с цел да лекува зъбите си, а бранителят му твърди, че е работил при самозащита. Решението на Софийски градски съд не е дефинитивно и може да бъде обжалвано. Простреляният Александров е в устойчиво положение и няма заплаха за живота му, оповестиха от ВМА.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР