Минути след като общинските съветници от ГЕРБ в София обвиниха

...
Минути след като общинските съветници от ГЕРБ в София обвиниха
Коментари Харесай

Хората на Терзиев защитиха Тодева, искат нов избор за комисиите

Минути откакто общинските съветници от ГЕРБ в София упрекнаха регионалната шефка Варя Тодева в политическа поръчка и желаеха оставката й, ПП-ДБ-СС опазиха решението й да анулира избора на ръководители на комисии.

Общинарят Христо Копаранов заключи, че тя върнала решение, което е взето небрежно отвън всевъзможни периоди. " Всички имаме интерес разпоредбите да се съблюдават. В правилника на СОС има такива - по кое време се насрочва съвещание, по кое време се внасят отчети и по кое време се взима решение ", заключи той.

Копаранов посочи, че това е трябвало да стане най-късно в 16 ч. " Предложенията за тези решения бяха импортирани в 18,38 ч. след началото на съвещанието. Толкова бързаха да оползотворят " алената женитба ", че откакто стартира съвещание предложенията бяха разпределени в 19,59 - час след началото на гласуването им. Решенията се четяха в залата, хората не знаеха че са номинирани ", настоя общинарят.

Той изясни, че не възприемат визията на Българска социалистическа партия, ГЕРБ и " Възраждане " за бистрота и осведоменост за взимане на решения.

" Съгласни сме с връщането на решението. Сега при съблюдаване на естествена процедура всички съветници ще се срещнем с решенията и на идващото постоянно съвещание ще бъде признато по естествен метод ", сподели той. От обединението още първоначално предизвестили, че изборът ще е противозаконен. " Новата сглобка не се съобрази. Слава Богу, в този момент ще има естествена процедура ", обявиха от ПП-ДБ-СС.

ПП-ДБ-СС отхвърлиха да имат болшинство в комисиите - нямали такова в нито една.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР