Минути след 23 ч. кметът на столичния район "Младост" Десислава

...
Минути след 23 ч. кметът на столичния район "Младост" Десислава
Коментари Харесай

Кметът на Младост хванат с €56 000 подкуп, а не със €70 000

Минути след 23 ч. кметът на столичния регион "Младост " Десислава Иванчева беше изведена с полиция от постройката на Министерството на младежта и спорта. Тя беше арестувана и разпитвана там близо 10 ч. откакто беше задържана показно по обяд. Иванчева е обвинена в приемане на рушвет в изключително огромен размер - съгласно разнообразни информации сред 56 и 70 хиляди евро.

"За мен това е клопка. На заден багажник оставени ей по този начин. Това ще се проверява занапред кой ги е оставил. Едва в 17:00 имаме юрист. Четири часа от 1 без 15 до 17 нямаше юрист. Казаха, че нямам право на юрист и направиха показно. 34 служители на реда ", съобщи Десислава Иванчева пред Нова телевизия, до момента в който беше изведена с полиция от постройката на Спортната палата.

По неофициални данни не 70, а 56 хиляди евро са открити в колата на Иванчева. През множеството време тя не е имала достъп до своя юрист, а проверяващите са броили и описвали парите, открити при задържането на кметицата.

Акцията стартира по обед и продължи над 10 часа. След началото на проливния дъжд кметицата и заместничката ѝ бяха арестувани в Министерството на спорта. Акцията е на новия антикорупционен орган.

По неофициални данни става въпрос за дълго закъснение на издаване на позволение за градеж на вложител. Освен в центъра на София, акцията продължи и в районната администрация на "Младост ", където от спецпрокуратурата ревизираха документи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР