Минути преди първото изявление на ГЕРБ след изборите, Кирил Петков

...
Минути преди първото изявление на ГЕРБ след изборите, Кирил Петков
Коментари Харесай

Кирил Петков: Оставаме в опозиция, гледайте реванша

Минути преди първото изказване на ГЕРБ след изборите, Кирил Петков и Николай Денков от " Продължаваме промяната " заявиха, че няма да поддържат държавно управление на Бойко Борисов и ще бъдат " ясна съпротива ". Двамата направиха тази поръчка посредством клип във Facebook. 

" Независимо какво държавно управление предложи Бойко Борисов, ние ще останем ясна съпротива на него ", безапелационен бе Петков.

Той добави, че ще желаят почтено шерване на богатствата.

" Ще се борим против всеки миг на корупция или всеки случай на корупция или кражба. И ще създадем всичко допустимо по този начин, че нашите промени, които сме си заложили и мечтали - да продължат. Защото България може да бъде единствено една - просперираща страна. Ние знаем, че част от разочарованието беше, че не комуникирахме добре с вас. Ето, започваме да споделяме - споделяме преди да вършим нещо. Независимо какво държавно управление предложи Борисов, ние ще бъдем ясна съпротива. Ще сме с ясна позиция за всички политики, които са за Европа ", сподели още Петков.

Бившият министър председател Николай Денков поддържа сътрудника си и акцентира, че това, което е значимо, е демокрацията да продължи да работи още по-добре и ПП-ДБ ще бъде поръчител за това.

Петков увери, че симпатизантите на обединението ще бъдат осведомени авансово за решенията, които се взимат.

" За всички пораженчески гласове, които се чуват - гледайте реванша ", закани се той.

Четири дни след изборите 2 в 1 ГЕРБ даде брифинг от централата си в 12 ч., по време на който водачът на партията Бойко Борисов съобщи, че държавно управление ще има, в случай че министър председателят е от ГЕРБ. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР