Минусови температури, по ниски от обичайните за сезона, са регистрирани

...
Минусови температури, по ниски от обичайните за сезона, са регистрирани
Коментари Харесай

"Това време много ни харесва, вчера карах колело": Минус 50° за жителите на Урал

Минусови температури, по ниски от нормалните за сезона, са регистрирани през днешния ден в региона на Среден Урал. В някои елементи термометрите демонстрират минус 50 градуса по Целзий, предава Ройтерс.

Докато синоптиците предизвестяват за намаление на междинните дневни температури под климатичните правила с до 17 градуса, цените на такситата в района внезапно скочиха, а жителите на Екатеринбург разясниха, че времето доста им харесва.

„ Аз съм устойчив човек. Преминах през доста неща в живота си, тъй че тези температури за мен не значат нищо. Вчера карах колело към 25 км и беше доста положително каране “, разяснява 51-годишният Константин Бобикин.

„ Страхотно време - спрямо другите градове “, показва гражданин на Московска област.

„ Когато стигнахме до Перм, беше минус 40 градуса, времето в Екатеринбург е просто ужасно “, счита Ксения Куликова.

Мария Королева, жителка на Екатеринбург, споделя, че е израснала в Източен Казахстан, където времето постоянно е било минус 40 градуса през зимата.

„ Като дете непрекъснато бях на открито. Живях там до 24-годишна възраст и в никакъв случай не съм се страхувала от времето. Сега зимните температури в Урал доста ми харесват. Просто обичам това време “, споделя тя.

Преди две седмици аероплан на Ural Airlines не можа да излети от замръзналата земя. Двигателят е работел, само че машината просто не е могла да се отлепи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР