Минус за правителството ще е, ако задържаните при среднощната акцията

...
Минус за правителството ще е, ако задържаните при среднощната акцията
Коментари Харесай

Калфин: Ако задържаните бъдат освободени, това ще е минус за правителството

Минус за държавното управление ще е, в случай че арестуваните при среднощната акцията бъдат освободени. Това разяснява в ефира на NOVA някогашният външен министър Ивайло Калфин.

„ През последните години виждахме показни арести, този на Борисов най-малко не беше подобен. Макар че не беше неочакван. Ако институциите си правят работата ще има още доста такива. Не е изключено обаче Борисов да бъде освободен и да пази тезата си в телевизионните студия. Европейската прокуратура работи посредством българската, полицията има 24 часа да арестува арестуваните. После казусът влиза в прокуратурата, която обаче не демонстрира никакъв интерес към такива закононарушения. Ако арестуваните бъдат освободени, това ще е минус за правителството”, добави той.

Калфин разяснява още огромните тематики, вълнуващи българското общество ще останат, като няма по какъв начин да бъдат заместени от акцията.

„ Случващото се в Украйна ще докара до доста съществени стопански последствия, защото Украйна и Русия са огромни експортьори на горива и храни. Ситуацията ще усили цените значително”, сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР