Министрите от кабинета ще бъдат оценявани на базата на три

...
Министрите от кабинета ще бъдат оценявани на базата на три
Коментари Харесай

Преди ротацията: Мария Габриел обяви как ще се оценява работата на министрите

Министрите от кабинета ще бъдат оценени въз основата на три фактора преди да се разисква какъв ще е съставът на Министерски съвет след ротацията. Това стана ясно от думите на вицепремиера Мария Габриел.

За всеки министър ще бъдат оценени:
резултатите от работата му след разбор на осъществяването на управническата програмамнението на българските жители за работата на съответния министърдобрите връзки на съответния министър с парламентарните групи в 49-ото Народно заседание
" Ротацията би трябвало да се случи и е въпрос на политическа зрялост тя да се случи по спокоен метод, който да разреши да дадем на жителите и страната чувството за непоклатимост и резистентност.

България има потребност от това - успокоение за хората, повече резистентност. Изградихме и доста положителни връзки с европейските сътрудници. Поставяме си и такива упоритости - България водач и фактор за непоклатимост! Това може да се случи единствено, когато не реагираме на провокациите и останем доста праволинейни и последващи главната цел ", разяснява Мария Габриел.

Вицепремиерът и министър на външните работи разяснява още, че за момента не са обсъждани министри от Движение за права и свободи.

Каквито и промени да се вършат, те ще станат факт след полемика с сегашния министър-председател Николай Денков, сподели още тя. След ротацията се чака той да бъде вицепремиер в кабинета, както е по съглашение сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР