Министрите от кабинета подкрепиха своя колега Катрин Мартин въпреки призивите

...
Министрите от кабинета подкрепиха своя колега Катрин Мартин въпреки призивите
Коментари Харесай

Министрите подкрепят Катрин Мартин, тъй като тя е изправена пред призиви да се оттегли заради кризата с RTÉ

Министрите от кабинета поддържаха своя сътрудник Катрин Мартин макар апелите тя да се отдръпна, като Лейбъристката партия разказва позицията й на министър на медиите като „ несъстоятелна “.

Г-жа Мартин беше подложена на критика, откакто беше упрекната, че е „ уволнила в резюме “ ръководителя на борда на RTÉ по малкия екран онлайн в четвъртък вечерта.

Политиците реагираха на Siún Ní Raghallaigh подаде оставка през нощта, откакто госпожа Мартин не съумя да й изрази доверие по време на телевизионното изявление.

Г-жа Мартин сподели, че е била „ дезинформирана “ по отношение на утвърждението на пакет за овакантяване на някогашен изпълнителен шеф на RTÉ и беше „ надълбоко отчаян “, когато беше помолен да изрази доверие в госпожа Ни Рагалай. до момента в който ръководителят на комисията по обществени сметки упрекна госпожа Мартин, че „ малко е прескочила “.

Министърът на правораздаването Хелън Макенти сподели, че госпожа Мартин не е уволнила дейно председателката на RTÉ посредством изявлението си в Prime Time.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР