Министрите на външните работи на ЕС проведоха видеоконференция с държавния

...
Министрите на външните работи на ЕС проведоха видеоконференция с държавния
Коментари Харесай

Вашингтон и Брюксел координират действията си срещу Русия и Китай


Министрите на външните работи на Европейски Съюз организираха видеоконференция с държавния секретар Антъни Блинкен и взеха решение да реализират в тясна съгласуваност ограниченията против Русия и Китай. Това съобщи висшият комисар на Европейски Съюз по външни работи и политика за сигурност Жозеп Борел , съобщи БГН Европейски Съюз .

„ Разговорът беше доста кондензиран. Ние потвърдихме своето желание да отговаряме дружно на външните провокации, в това число за противопоставяне на Русия и Съединени американски щати “, сподели той.

Външните министри на Европейски Съюз са решили също, че е належащо да покажат на света превъзходството на народна власт та над всички останали държавни системи.

Днес народна власт та е застрашена, по тази причина Съединени американски щати и Европейски Съюз са длъжни да покажат на целия свят, че това е най-хубавата система, съобщи Борел.

Брюксел и Вашингтон са се споразумели да реализират международно водачество в битката с пандемията, икономическото възобновяване, насърчаването на народна власт та по света и човешките права.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР