Министрите на правосъдието и на вътрешните работи на страните от

...
Министрите на правосъдието и на вътрешните работи на страните от
Коментари Харесай

Министри на ЕС ще обсъдят миграцията от Афганистан

Министрите на правораздаването и на вътрешните работи на страните от Европейския съюз ще обсъдят на съвещание в Брюксел общ отговор на, съобщи БНР.

Съветът идва след среща на непрекъснатите представители на Европейски Съюз предходната седмица, на която те дискутираха последния процес на събитията в страната, в това число миграцията и сигурността, както и съдействието в тази тенденция със прилежащи на Афганистан страни.
 Съединени американски щати излязоха от Афганистан, само че към момента там има американци Съединени американски щати излязоха от Афганистан, само че към момента там има американци
Командирът на американските военни сили в Афганистан и посланикът на Вашингтон се качиха на последния евакуационен полет от Кабул, заяв...

Според изтекла през вчерашния ден чернова на обща позиция на министрите те ще се опълчват на безконтролната миграция оттова, както и ще упорстват за щателна инспекция на евакуираните към този момент от страната и признати в разнообразни страни-членки на Европейски Съюз мигранти.

Върховният представители по външната политика и сигурността съобщи, че Общността ще подкрепи финансово прилежащите на Афганистан страни за приемане на бежанци.

От Европейската комисия потвърдиха, че ще създадат това от плануванаъа за страната филантропична помощ, само че отхвърлиха да назоват съответни суми за тази цел.

Председателката на Комисията заяви, че филантропичната помощ на Европейски Съюз, която е над 50 млн. евро за страната, ще бъде увеличена на над 200 млн.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР