Министрите на отбраната на страните от НАТО са постигнали съгласие

...
Министрите на отбраната на страните от НАТО са постигнали съгласие
Коментари Харесай

Министрите на отбраната от НАТО правят военен Шенген

Министрите на защитата на страните от НАТО са постигнали единодушие за основаването на самобитен „ боен Шенген “ в европейските граници на Алианса. Това оповестяват дипломатически източник от Брюксел. Предложението е в съгласие в границите на втория ден от министерската среща в Брюксел. Военните министри на Алианса са одобрили основаването на команден щаб за прекачване на сили в Европа, оповестява " Фокус ". Първи концепцията предложи някогашният командващ Сухопътните войски на Съединени американски щати в Европа генерал-лейтенант Бен Ходжис.

Той съобщи, че съюзническите войски и военната техника в Европа би трябвало да може да придвижват „ толкоз бързо, колкото и мигрантите “. Съгласно думите на Ходжис, към сегашния миг приемането на позволение за напредване на войски и въоръжения е „ изумително комплициран развой в редица страни “.

 Американският военачалник даде образец с преместването на военнослужещи от Полша в Германия, за което се изисква авансово съобщение в период от пет дни преди началото на придвижването на войските. Източникът разкрива, че предлагането за „ боен Шенген “ е подкрепено от редица страни, измежду които Литва, Естония и Нидерландия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР