Министрите на „БСП за България“ напуснаха заседанието на Министерския съвет.

...
Министрите на „БСП за България“ напуснаха заседанието на Министерския съвет.
Коментари Харесай

Скандал на финала: Министрите на БСП напуснаха заседанието на МС 

Министрите на „ Българска социалистическа партия за България “ напуснаха съвещанието на Министерския съвет. Това разгласи пред публицисти вицепремиерът и министър на стопанската система и промишлеността в оставка Корнелия Нинова.
Днес и в този момент разбрахме за получената оферта за втората осмица F-16, както и за хода на диалозите. Заявихме, че напущаме съвещанието, намираме, че този диалог и решения в този момент са нездравословни за България, съобщи Нинова.

Тя добави, че се намираме в няколко рецесии – икономическа, обществена, липсва визия какво ще се случи идващите месеци. Смятаме, че сега да се разисква под каквато и да е форма нов капиталов разход, в какъвто и да е размер, за нови осем F-16 е безусловно неприемливо. Затова напуснахме съвещанието на Министерския съвет и няма да участваме в него, изясни Корнелия Нинова, представена от Българска телеграфна агенция.

Тя добави, че „ Българска социалистическа партия за България “ не желае да взе участие в тази полемика сега. Смятаме, че народът ни се нуждае от тези пари, с цел да оцелее през зимата и да преведем България през рецесията. И минимум в този миг е належащо България да прави капиталов разход за оръжие, уточни още вицепремиерът.

www. dnes. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР