Министерството за работа и пенсии (DWP) е настроено да даде

...
Министерството за работа и пенсии (DWP) е настроено да даде
Коментари Харесай

DWP ще плаща почти £200 всяка седмица за едно от 25 медицински състояния - пълен списък

Министерството за работа и пенсии (DWP) е настроено да даде подтик на заплащането за персонална самостоятелност (PIP) от април.

Това нарастване, което подхожда на равнището на инфлация от септември от 6,7%, ще значи повече пари за доста хора, които получават тази изгода. Така че в този момент може да е добър миг да кандидатствате за PIP, с цел да се възползвате оптимално от тези нови цени.

PIP е обезщетение за неработоспособност, което се дава на хора, които имат здравословно положение или увреждане, което визира всекидневието им. Това включва подготвяне и ястие на храна, миене и обличане, съществени потребности за тоалетна и напредване. Обезщетението се изплаща седмично и някои британци могат да получават до £184,30 на седмица, когато новите ставки стартират през април. Общо това може да добави до £798,53 на месец или £9 582,60 на година.

DWP споделя, че PIP не се основава единствено на вашето здравословно положение – какъв брой получавате може да се промени според от това по какъв начин вашето здравно съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР