Министерството за работа и пенсии (DWP) е лишило 320 000

...
Министерството за работа и пенсии (DWP) е лишило 320 000
Коментари Харесай

DWP спира изплащането на 320 000 PIP обезщетения за инвалидност след преглед на исковете

Министерството за работа и пенсии (DWP) е лишило 320 000 души от техните компенсации за неработоспособност през последните пет години.

Плащане за персонална самостоятелност ( PIP) е обезщетение за неработоспособност, което се дава на хора, които имат дълготрайни психологични или физически болести. Според последните данни, оповестени от отдела за компенсации, 3,3 милиона души в Обединеното кралство получават това заплащане.

През последните пет години обаче на 320 000 души са били оттеглени техните PIP заплащания след плануван обзор на техните искове. PIP се присъжда въз основа на това по какъв начин вашето здравословно положение визира всекидневието ви и способността ви да изпълнявате ежедневни задания, а освен на положението. Това значи, че цялостен набор от медицински положения и увреждания могат да ви създадат възможни за компенсацията.

За да потвърдите какъв брой можете да получите, може да се наложи да се подложите на PIP оценка от DWP. След това ще бъдете прегледани, когато премията ви завърши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР