Министерството на земеделието, храните и горите обявява конкурс за избор

...
Министерството на земеделието, храните и горите обявява конкурс за избор
Коментари Харесай

МЗХГ обявява конкурс за лого и слоган на Националната програма за предотвратяване и намаляване на загубата на храни

Министерството на земеделието, храните и горите афишира конкурс за избор на лого и слоган на Националната стратегия за попречване и понижаване на загубата на храни 2021-2026 година Основният фокус на програмата е обвързван с нуждата от ограничение разхищението на храни. Според Организацията на Организация на обединените нации за издръжка и земеделие (ФАО), дефинираният проблем има световен мащаб, защото към една трета от всички храни, създадени по света, се губят или разхищават по пътя сред стопанството и трапезата. По данни на Европейската комисия, в страните членки всяка година се губят или разхищават към 87,6 милиона тона храни.

Логото и слоганът имат за цел да разпространяват програмата и нейните цели, както и да допринесат за повишение на успеваемостта на осведомителната акция по тематиката за ограничение на загубите от разхищението на храни. Те ще допринесат за известността на акцията и ще имат изцяло позитивно въздействие за представянето на програмата измежду обществото.

В състезанието могат да вземат присъединяване български и задгранични жители и компании. Пълните условия и документите за кандидатстване са оповестени на уеб страницата на Министерството на земеделието, храните, на следния адрес: https://www.mzh.government.bg/bg/ministerstvo/aktualno/?edit_off

Срокът за подаване на предложение е 17:30 часа на 20.12.2021 година

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР