Министерството на здравеопазването увеличи допустимата бройка фенове, които ще могат

...
Министерството на здравеопазването увеличи допустимата бройка фенове, които ще могат
Коментари Харесай

Решено: Увеличиха разрешения брой на феновете за финала за Купата на България

Министерството на опазването на здравето усили допустимата численост почитатели, които ще могат да участват на националния стадион „ Васил Левски “ за финала за Купата на България сред ЦСКА и Арда.
Това разкри изпълнителният шеф на „ алените “ Пламен Марков. След като до момента бе позволено да участват по не повече от 1000 души на бранш, през днешния ден бе взето решение да се отвори 50% от стадиона.
 Фенове и ръководители на ЦСКА на среща с министър Кацаров за билетите за финала с Арда Фенове и ръководители на ЦСКА на среща с министър Кацаров за билетите за финала с Арда
Тарторът на Сектор Г Иван Велчев – Кюстендилеца разгласи, че на следващия ден (вторник, 18 май) в 12:00 часа ще се организира среща с министъра на...
„ Срещата със здравния министър беше доста къса и ползотворна и най-много с превъзходен резултат. По общо виждане се взе решение да бъде отворен потенциалът на стадиона на 50 %. Ние сме задоволени.
Искам да благодаря на служебния министър на опазването на здравето за този компромис и жест. Надявам се, че няма да разочароваме това доверие, което ни се гласоподава. Най-вече се веселя за хората, които ще могат да посетят тази среща. Има доста сериозен интерес на всички наши почитатели – както от София, по този начин и от провинцията “, разкри Марков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР