Министерството на здравеопазването обяви, че започва нова информационна кампания, която

...
Министерството на здравеопазването обяви, че започва нова информационна кампания, която
Коментари Харесай

МЗ прави томбола с награди за ваксинирани

Министерството на здравеопазването разгласи, че стартира нова осведомителна акция, която има за цел да насърчи имунизацията против Covid-19 в страната. Ще бъде разигравана и лотария с награди за имунизирани. Ще бъдат изпращани sms до клиентите на трите мобилни оператора - А1, Виваком и Теленор, като задачата е хората пъкъла бъдат насърчени да се имунизират.

Съобщението ще гласи: " Ваксините против Covid-19 избавят живот! Имунизирай се до 31.10.2021 година и участвай за един от 102 смарт часовника.

Като част от акцията Министерството на здравеопазването провежда и поощрителна игра с предметни награди за имунизирани лица. С нея ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника .

Печелившите ще се дефинират на инцидентен принцип посредством чоп, извършен от Министерство на здравеопазването . Правила на играта, формата за регистрация и спомагателна информация са налични на интернет страницата на акцията:.

Поощрителната игра за имунизирани ще се организира в интервала от 30.09.2021 година до 31.10.2021 година В нея могат да вземат участие хора над 12 година, които са се ваксинирали против COVID-19 в интервала от 30.09.2021 година до 31.10.2021 година , без значение дали имунизационният цикъл е приключен.

Всеки искащ да взе участие в играта жител, отговарящ на изискванията, може, следвайки напътствията. Всеки български жител или непрекъснато пребиваващ в страната задграничен жител, който се имунизира на територията на България в интервала на играта (от 30.09.2021 година до 31.10.2021 г.) с една от четирите позволени за потребление в страната ваксини против COVID-19 (първа, втора или бустерна доза), може да взе участие в играта и да завоюва един от 102 смарт часовника.

В първите дни от томболата участниците в поощрителната игра би трябвало да имат поради, че данните за осъществена имунизация от време на време се вписват в системата в края на работния ден и заради тази причина системата може да регистрира несполучлива регистрация. Затова се предлага да опитат да опитат да създадат своята регистрация на по-късен стадий.

Софтуерът за тегленето на печелившите и за онлайн регистрацията за присъединяване в играта са създадени от " Информационно обслужване “ АД. Фирмата към този момент има опит в провеждането на обществени акции с награди за участниците, като томболата с касови бележки на Национална агенция за приходите. " Информационно обслужване “ АД и има ангажимент да обезпечи сигурността на персоналните данни на участниците, както и прецизното съблюдаване на разпоредбите и правилното изтегляне.

Печелившите участници в играта ще се дефинират на инцидентен принцип посредством обществен чоп, който ще се организира всеки петък от акцията .

В случай че по време на играта или след нейния край бъде открито, че някои от спечелилите участници не дават отговор на изискванията на разпоредбите, техните награди ще бъдат включени в идващите жребии за разпределение всред всички неспечелили участници в играта.

Всеки участник може да се записва единствено един път в интервала на акцията. С това ще взе участие във всички тегления.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР