Министерството на вътрешните работи потвърди официално за арестите, извършени в

...
Министерството на вътрешните работи потвърди официално за арестите, извършени в
Коментари Харесай

МВР с горещи данни за екшъна в дискотека "Оксижен" между Кравата и кумеца му

Министерството на вътрешните работи удостовери публично за арестите, осъществени в дискотека " Оксижен " нощес. От вътрешното министерство прецизираха, че петима са арестувани за екшъна пред известния нощен клуб, написа " Флагман ".

" Изясняват се всички условия и обстоятелства по случая. Направена е и инспекция във връзка със сигнали за неуредени финансови взаимоотношения. Осигурено е нужното полицейско наличие ", прецизират от Министерство на вътрешните работи.

Припомняме, че нощес Божидар Кузманов-Кравата и неговият кумец Иван Терзийски сътвориха невъобразим екшън в сърцето на най-големия български курорт.

Терзийски отхвърляше да съобщи оборотното заведение на Божидар Кузманов, който се смяташе за всекидневен притежател на " Оксижен ", а Кравата го набеди, че го е предал и е минал в тима на Митьо Очите.

Свидетели описаха, че след това е настъпило сборичкване, при което са арестувани четирима от групата на Иван Терзийски и един от охранителите на Кузманов. Няма информация къде са двете съществени настоящи лица и дали следва техен арест.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР