Министерството на вътрешните работи на Северна Македония и Бюрото за

...
Министерството на вътрешните работи на Северна Македония и Бюрото за
Коментари Харесай

Властите в Северна Македония искат Македония ГП и ЦСКА да играят в Струмица

Министерството на вътрешните работи на Северна Македония и Бюрото за социална сигурност упорстват мачът от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите сред Македония Гьорче Петров и ЦСКА да не се играе в Скопие.

Министерството на вътрешните работи изпрати предложение до Северномакедонската футболна федерация мачът да се играе в Струмица, а не Скопие заради нараствания брой събития в столицата и уговорките на полицията и органите за сигурност.

Северномакедонската футболна федерация изпрати настояването до УЕФА, само че до момента не е получен отговор.

" Във всеки случай ще подсигуряваме безвредното осъществяване на мача, където и да се играе ", обявиха от Министерството на вътрешните работи пред вестник " Републиката ", представен от dsport.bg.
 Белгийци, французи и унгарци ще свирят мачовете на ЦСКА, Левски и Ботев (Пд) в ЛК
Белгийци, французи и унгарци ще свирят мачовете на ЦСКА, Левски и Ботев (Пд) в ЛК

Вижте кои са те

Бюрото за социална сигурност е изпратило писмо до Северномакедонската футболна федерация, в което се споделя, че Министерство на вътрешните работи не може да обезпечена сигурността при провеждането на този мач.

Освен това, съгласно тази неофициална информация, в писмото се показва, че казусът не е в полето на Северномакедонската футболна федерация, а че този мач не може да се играе в Скопие, т.е. даже на националния стадион " Тоше Проески ", където играе мачовете си националният тим на Северна Македония.

От Бюрото за социална сигурност упорстват дуелът сред Македония ГП и ЦСКА да се играе в Струмица.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР