Министерството на вътрешните работи е предприело действия, за да придобие

...
Министерството на вътрешните работи е предприело действия, за да придобие
Коментари Харесай

Демерджиев иска обяснение от каращите се политици и магистрати за убийството на Къро

Министерството на вътрешните работи е подхванало дейности, с цел да придобие цялата информация по отношение на, което към момента не е публично доказано. На територията на България стартира и специфична интервенция против представители на престъпния свят, които са способни да извършат сходно закононарушение.

Това сподели служебният вътрешен министър Иван Демерджиев пред публицисти, като заяви, че български представител ще бъде изпратен в Република Южна Африка, с цел да получи информация за хода на следствието там. В четвъртък стана ясно, че в страната, като съгласно информация в медиите, двамата от тях са българина Красимир Каменов-Къро и неговата брачна половинка.

Демерджиев сподели, че това не е първият сходен случай, защото през 2018 година в ЮАР е осъществено сходно ликвидиране. Властите ще проверяват дали има връзки сред двете събития, както и дали има нещо общо сред убийството на Къро и предишни събития.

Министърът се изрече и остро по адрес на политиците и магистратите и потърси от тях отговори за хипотетичното закононарушение:

" Тук е мястото да напомня, че политиците и магистратите, които водят война неотдавна - когато бяха другари, а не водиха война, имаха общ зложелател. Този зложелател напоследък беше най-ясно изразен и се споделяше Красимир Каменов-Къро. Към този зложелател бяха ориентирани доста старания. Той беше разгласен за интернационално търсене, само че тъкмо тези хора дължат през днешния ден пояснение, само че не като другари, а като врагове: по какъв начин и за какво се стигна до убийството на този човек, посочен като техен общ зложелател ", съобщи Демерджиев.

Той разяснява и вчерашното изявление на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, че депутатът от ПП-ДБ Радостин Василев има записи с компромати, като зад дейностите му стоят службите и дълбоката страна.

" Много ясно желая да кажа, че се надявам да не се засяга Министерство на вътрешните работи, тъй като министерството не си е разрешило да записва никого, а единствено проверява нарушители. Понякога обаче се оказва, че тези хора са и на обществени длъжности. Министерство на вътрешните работи няма да взе участие във войни и да заема страни сред политици и институции ", добави министърът.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР