Министерството на външните работи /МВнР/ издаде предупреждение към българските граждани

...
Коментари Харесай

МВнР предупреждава: Предстоящи проблеми в железопътния транспорт в Германия заради протест

Министерството на външните работи /МВнР/ издаде предизвестие към българските жители за идни проблеми в железопътния превоз в Германия, които се чака да настъпят от 10 до 12 януари поради оповестена предупредителна стачка от страна на немския синдикат GDL.

Министерството поучава българите да се въздържат от пътувания в Германия , които не са от незабавен темперамент и да отсрочат проектите си за различен интервал. Всеки, който желае да отсрочи своето пътешестване, може да употребява своя билет на по-късна дата, като билетът остава годен за пътешестване до първичната дестинация, даже и при изменен маршрут. Резервациите тук-там могат да бъдат анулирани гратис.

Стачните дейности ще продължат от 02:00 часа сутринта на 10 януари до 12 януари в това число . Това ще докара до съществени разстройства в междуселищния, районния и S-Bahn трафика на Deutsche Bahn през този интервал.

Въведеното незабавно разписание ще обезпечава единствено доста лимитирано пътешестване на влакове. Гражданите се поучават да се осведомят за своето пътешестване 24 часа преди заминаването, като ревизират интернет страницата на bahn.de , в DB Navigator или обадят на безплатния телефонен номер: 0049 8000-996633 .

По-рано тази седмица немски фермери , протестиращи против измененията в селскостопанската политика, нарушиха трафика на голям брой места в северната и източната част на страната. Това добави в допълнение напрежение към този момент на проблематичната обстановка с превоза в Германия.

Предвид на тези провокации българските жители, планиращи пътувания до или през Германия, се поучават да премислят своите проекти и да наблюдават настоящата информация за положението на превоза .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР