Министерството на туризма ще връчи утре седмите Годишни награди в

...
Министерството на туризма ще връчи утре седмите Годишни награди в
Коментари Харесай

Министерството на туризма връчва седмите Годишни награди в туризма във вторник

Министерството на туризма ще връчи на следващия ден седмите Годишни награди в туризма, които за втора поредна година се организират под патронажа на президента на Румен Радев, оповестиха от министерството. Официалната гала ще се състои на 13 декември в София. Събитието ще стартира в 18:00 часа в зала " Сердика " на " София Хотел Балкан ".

 

Домакин на церемонията е служебният министър на туризма доктор Илин Димитров. Сред формалните посетители на събитието ще бъдат министри, народни представители, посланици, кметове, представители на академичната общественост, бизнеса, туристическите организации, медии и други По-рано денем ще се организира съвещание на Националния съвет по туризъм, който ще разиска настоящи тематики и въпроси.

 

Победителите в тазгодишните награди в туризма се оценяваха в 10 категории на два стадия. През първия всеки искащ можеше да подаде кандидатурата си според разпоредбите за кандидатстване, оповестени на интернет платформата www.tourismawards.bg. Гласуването за финалистите стартира на 28 ноември и продължи до 6 декември, като в този интервал хиляди консуматори поддържаха своите любимци.

 

Победителите в Годишните награди в туризма ще получат грамота и статуетка, изобразяваща признака на хубостта на България и запазената марка на състезанието - българската роза.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР