Министерството на туризма с кампания за популяризиране Националния празник на

...
Министерството на туризма с кампания за популяризиране Националния празник на
Коментари Харесай

Министерството на туризма приканва: Изпрати снимка или видео от 3-ти Март

Министерството на туризма с акция за разпространение Националния празник на България. " Споделете с думи, фотоси или видео Вашия 3-ти Март ", приканват от държавното ведомство. Може да участвате в самодейността, като снимате себе си и фамилията си по време на утрешните тържества.
Всеки може да се включи, като показа по какъв начин е изкарал националния празник. И да покаже дали е бил на екскурзия в планината, или на друго красиво място в България. За да участвате в акцията е належащо единствено да изпратете фотоси или видео.
Снимайте българското знаме, развято в чест на празника. Направете си клип на зарята за Освобождението или кадър на околните Ви хора на връх " Шипка ", да вземем за пример. Споделете освен фотоси, а и Вашите мисли за празника, както и думите, с които го описвате пред децата си, показват разпоредбите от институцията.
Своите мигове от празничния ден може да споделите на Facebook страницата на Министерството на туризма или да изпратите информация и фотоси на e-mail: [email protected], които ще бъдат оповестени на уеб страницата на Министерството на туризма. Крайният период за присъединяване в самодейността е 10.03.19 година, в това число. " Нека забележим неповторими места в страната си през личния ни взор. Станете посланици на България! ", приканват още от Министерството.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР