Министерството на туризма открива информационна телефонна линия, на която туроператорите

...
Министерството на туризма открива информационна телефонна линия, на която туроператорите
Коментари Харесай

Министерството на туризма открива информационен телефон за туроператорите и туристическите агенти

Министерството на туризма открива осведомителна телефонна линия, на която туроператорите и туристическите сътрудници могат да задават своите въпроси по отношение на следните схеми за финансиране, прилагани от ведомството.

1. Процедура BG16RFOP002-2.092 „ Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически сътрудник, за превъзмогване на икономическите последици от пандемията COVID-19 “ на стойност 10 млн. лева, финансирани по линия на Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “ 2014 -2020 година

2. Схема за даване на безплатни средства на лица, извършващи туроператорска и туристическа агентска активност, за компенсиране на загуби вследствие на епидемиологичния гърмеж от COVID-19 на стойност 51 млн. лева, финансирана от държавния бюджет на Република България.

На телефонен номер +359882291113, от понеделник до петък, в границите на работното време (от 9.00 до 17.30 часа), информация можете да получите от специалист от Министерството на туризма. Същият ще записва позвъняването Ви и ще Ви окаже подпомагане по избран въпрос или проблем по отношение на тематиката на схемите за финансиране, посочени нагоре. При неспособност за реагиране на момента, лицето ще има ангажимент да съобщи в незабавен порядък Вашето известие на съответния специалист, съответстващ на тематиката.

Причина да бъде открита телефонната линия са зачестилите запитвания по отношение на посочените схеми за кандидатстване – документи, процедури за кандидатстване и отчитане, финансиране и други, оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР