Министерството на туризма и Европейската асоциация на туроператорите и туристическите

...
Министерството на туризма и Европейската асоциация на туроператорите и туристическите
Коментари Харесай

Министерство на туризма ще си сътрудничи Европейската асоциация на туроператорите

Министерството на туризма и Европейската асоциация на туроператорите и туристическите сътрудници подписват през днешния ден съглашение за взаимно съдействие.

Европейският Комитет на асоциациите на туристическите организации (ЕКТАА) афишира България за желана дестинация през актуалната година. Това значи, че страната ни ще бъде рекламирана пред членовете на всички национални европейски асоциации на туроператори и турагенти в Европа.

Инициативата беше обявена през есента на предходната година по време на годишната среща на организацията, която се организира в Португалия. Споразумението с Министерството на туризма обрисува главната рамка, по която ще протича програмата и главните действия за популяризирането на България като дестинация с атрактивни благоприятни условия за планински и морски туризъм, естествени паркове, богата просвета и история.

Предвидено е организирането на срещи и онлайн събития с друга тема. Представители на туристическата промишленост от 26 страни ще дойдат у нас през есента за своята годишна среща и ще могат на място да се срещнат с туристическия капацитет на страната ни. По време на събитието ще участва генералния секретар на Европейският Комитет на aсоциациите на Туристическите Агенции Ерик Дрезин.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР