Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията започва подготовка на

...
Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията започва подготовка на
Коментари Харесай

Започва подготовката на тематичния план за пощенските марки през 2022 г.

Министерството на превоза, осведомителните технологии и известията стартира подготовка на Тематичния проект за издаване на пощенски марки през 2022 година До 31 август 2021 година ще бъдат одобрявани оферти за отбелязване с пощенско-филателно издание на събития с социална, национална или международна значителност, както и кръгли годишнини и празнувания.

Ръководител на Специализирания експертен съвет по маркоиздаване е служебният министър на превоза, осведомителните технологии и известията Георги Тодоров. Предложенията за издаване през идната година на пощенски марки ще бъдат оценени от изтъкнати създатели, филателисти и специалисти. Всяка година изданията се провеждат в няколко тематични раздела „ България - наша татковина ", „ България и Европа " и „ България и светът ".
Пълните критериите за избор на оферти са оповестени на интернет страницата на Министерството на превоза, осведомителни технологии и известията https://www.mtitc.government.bg/bg/category/61/zapochva-podgotovkata-na-tematichniya-plan-za-poshtenskite-marki-prez-2022-g.
.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР