Министерството на транспорта и съобщенията обявени са конкурси за избор

...
Министерството на транспорта и съобщенията обявени са конкурси за избор
Коментари Харесай

Министерството на транспорта обяви конкурс за ръководни позиции в НКЖИ

Министерството на превоза и известията оповестени са състезания за избор на членове на органите за ръководство и надзор в Национална компания " Железопътна инфраструктура " и " Холдинг БДЖ " ЕАД.

Свободните позиции са за общоприет шеф на Наказателен кодекс " Железопътна инфраструктура " ; двама членове на Управителния съвет на компанията, както и за член на Съвета на шефовете на " Холдинг БДЖ " ЕАД.

Целта ми е предприятията в системата на МТС да имат витален и сполучлив мениджмънт , който бързо да реализира задачите на промяната в железопътния бранш. Позициите, които предлагаме са идеална опция за мениджъри с визия и огромно мислене да осъществят кариерно себе си и в същото време да са задоволени от това, че работят за обществото, съобщи министър Николай Събев.

От МТС обявиха, че състезанията ще се проведат в условия на бистрота и неприкритост.

Участниците в състезанието за управнически позиции в НКЖИ ще би трябвало да разработят визия за ускореното осъществяване на железопътните планове в България , както и опциите за възстановяване на организационната конструкция на компанията.

Кандидатите за БДЖ е належащо да подчертават върху екологичната и скоростна транспортна услуга , която да дава отговор на актуалните стандарти. Друго условие е да показват визия за финансовия мениджмънт на сдружението. Нужно е и участниците да показват мотивационно писмо.

Съгласно закона, право на присъединяване имат български жители, жители на други страни членки на Европейския съюз и на Конфедерация Швейцария, отговарящи на заложените условия в конкурсната документи.
 Смениха трима шефове и в БДЖ
Смениха трима шефове и в БДЖ

Заради неприятно мениджърско ръководство трима са освободени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР