Министерството на регионалното развитие и благоустройството обявява фотоконкурс на тема

...
Министерството на регионалното развитие и благоустройството обявява фотоконкурс на тема
Коментари Харесай

МРРБ стартира фотоконкурс на тема „ОПРР обновява и вдъхновява – покажи ни най-добрите обекти от твоя град“

Министерството на районното развиване и благоустройството афишира фотоконкурс на тематика „ Оперативна програма “Регионално развитие” обновява и въодушевява – покажи ни най-хубавите обекти от твоя град “.

Идеята на самодейността е жители от цялата страна да открият и да покажат със фотоси плановете по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “, с които се обновяват и модернизират градовете с европейски вложения. Така ще бъде предизвикван и възобновен ползата към другите райони в страната в подтекста на подготовката и стартирането на новата Програма „ Развитие на районите “ 2021-2027 година.

Снимките би трябвало да демонстрират по какъв начин посредством финансирането от Оперативна програма “Регионално развитие” Вашият град се е трансформирал, за какво се гордеете с него и го подкрепяте, с цел да има по-добро бъдеще и европейско развиване. Фотосите могат да включват актуализирани обекти на културната, туристическата, просветителната, обществената, здравната и пътна инфраструктура, обновените паркове и площади, междублокови пространства, детски градини, учебни заведения, жилищни и публични здания, спортни площадки и центрове, реновирани здравни заведения, публичен превоз и внедрени интелигентни решения за ръководство на обитаемоте места. Големината на фотосите би трябвало да е сред 2 MB и 6 MB. Всички искащи да вземат участие във фотоконкурса би трябвало да изпратят снимки на обектите на имейл: съпроводени с име на създателя, телефон за връзка и къса информация с какво го впечатлява този план и с какво способства за развиването на града. Участниците би трябвало да попълнят и декларация, че са създатели на снимковия материал и дават единодушие за популяризирането им в събитията на Управляващия орган на Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ и Министерството на районното развиване и благоустройството.

Конкурсът ще продължи до 6 декември 2022 година, в това число. До 10 декември 2022 година, жури в състав чиновници на министерството, в това число на Главна дирекция „ Стратегическо обмисляне и стратегии за районно развиване “, която е Управляващ орган на Оперативна програма “Регионално развитие”, както и дизайнери ще дефинират най-хубавите произведения, които ще бъдат отличени и наградени по време на Годишното осведомително събитие на програмата. Тогава ще бъде връчена една огромна премия и призове за спечелилите за всеки един от 6-те района за обмисляне в страната, както и поощрителни награди, подобаващи за спорт и свободно време. Най-добрите фотоси ще бъдат включени във фотоизложба по време на Годишното осведомително събитие и разпространявани посредством новия уебсайт на Програма „ Развитие на районите “ 2021-2027 година и в офисите на Управляващия орган на Оперативна програма “Регионално развитие”.

Кампанията за асортимент и награждаване на най-хубавите фотоси с актуализирани обекти по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година се провежда за повторно от Министерството на районното развиване и благоустройството и Управляващия орган на Оперативна програма “Регионално развитие”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР