Министерството на правосъдието на САЩ и екологичните групи заведоха две

...
Министерството на правосъдието на САЩ и екологичните групи заведоха две
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието, екологичните групи съдят Campbell Soup за замърсяване на езерото Ери

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати и екологичните групи заведоха две правосъдни каузи против Campbell, обвинявайки супения колос в замърсяване на езерото Ери.

И двете каузи бяха подадени в Окръжния съд на Съединени американски щати в Северния окръг на Охайо часове един от различен, потвърждавайки сходни недоволства, че индустриалният цех на Campell в Наполеон, Охайо, е разрешил на отпадъчни води и замърсители да изтичат неконтролирано в река Мауми, която се влива в езерото Ери, в продължение на години. Очаква се двете каузи да бъдат обединени в едно дело.

„ Токсичните водорасли в езерото Ери надали са типът чорба, която жителите на Охайо желаят от компания като Campbell “, Джон Ръмплер, шеф на Програмата за чиста вода за околната среда в Охайо, една от групите за покровителство, участващи в дело, се споделя в изказване.

Съоръжението генерира милиони галони отпадъчни води от интервенциите си по консервиране, което включва топлинен развой на измиване, разбъркване и пълнене на кутии и други контейнери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР