Министерството на правосъдието на Съединените щати твърди, че е спряло

...
Министерството на правосъдието на Съединените щати твърди, че е спряло
Коментари Харесай

САЩ обявиха конфискацията на над 980 хиляди барела контрабанден петрол от Иран

Министерството на правораздаването на Съединените щати твърди, че е спряло петрола на стойност няколко милиона $ от Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война (IRGC), конфискувайки над 980 000 барела. Това се споделя в публикувано документално известие.

" Министерството на правораздаването разгласи сполучливото блокиране на нефт на стойност милиони долари от Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война, които са в листата на Съединени американски щати за задгранична терористична организация. Това е първото наказателно гонене на компания, която е нарушила глобите, като е улеснила противозаконната продажба и превозване на ирански нефт, нефт, както и сполучливото конфискуване на повече от 980 хиляди барела контрабанден нефт “, се показва в документа.

Ведомството прибавя, че Suez Rajan Limited е признал виновността си през април. След това компанията беше наказана да заплати санкция от съвсем $2,5 млн. Empire Navigation, която управляваше кораба „ с контрабанден товар “, се съгласи да сътрудничи на следствието и да транспортира ирански нефт до Съединените щати; този развой към този момент е приключен, прибавят от правосъдното министерство.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР