Министерството на отбраната на Украйна не желае да коментира причината

...
Министерството на отбраната на Украйна не желае да коментира причината
Коментари Харесай

Украинските военни за взривовете в Крим съветват: Не пушете на неуточнени места

Министерството на защитата на Украйна не желае да разяснява повода за, където избухнаха муниции и гориво - вместо пряк отговор в обществените мрежи министерството прави шеговито изказване.

" Министерството на защитата на Украйна не може да откри повода за пожара, само че припомня за разпоредбите за пожарна сигурност и възбраната за пушене на неуточнени места ", се споделя в отговор на Министерството на защитата, оповестен в пост във Facebook.

(Русия, бел.ред.) в осведомителната й война, показват още украинските военни.

" Не изключваме окупаторите " инцидентно " да намерят някакъв характерен знак, визитна картичка или даже ДНК ", продължава украинското министерство на защитата.

" Имайте поради, че памучните облекла са доста хигиенични. Запазете успокоение и вярвайте във въоръжените сили на Украйна ! ", приключва постът.

Мнозина допускат, че поредицата от мощни детонации с последвал пожар в съветската военновъздушна база Саки в Крим може да са резултат от удар от страна на украинците.
 Увеличава се съпротивата против съветската окупация в Украйна
Увеличава се съпротивата против съветската окупация в Украйна

Те целят да създадат живота нетърпим за съветските окупатори

Най-близките украински позиции обаче се намират в Херсонска област, на повече от 200 км от Новофедоровка в Крим. Няма обществени известия за съществуването на ракети с сходен обхват на деяние разполагаем на въоръжените сили на Украйна или известия за такива доставки от западни страни.

Вицепремиерът на Украйна Ирина Верешчук стана първият украински формален представител, който разяснява детонациите в съветската военна база в Новофедоровка. " Днес е Международният ден на коренното население. В Украйна за такива се считат кримските татари, караимите и кримчаните ", написа Верешчук в обществените мрежи, представена от BBC. А днешните гърмежи в Новофедоровка са следващото увещание за това чий Крим им принадлежи. Защото това е Украйна! "

Руското министерство на защитата твърди, че тези детонации са резултат от случай .

Припомняме, че за " случая " на крайцера " Москва " беше случай, в резултат на самовзривяване на . В следствие се оказа, че украинците са съумели, посредством и на предоставени им координати от спътници и, да ударят флагмана на съветския черноморски флот.

, до момента в който беше теглена на буксир към пристанището в Севастопол.
 Украйна: Бум! Няма повече съветски войски на Змийския остров Обновена
Украйна: Бум! Няма повече съветски войски на Змийския остров

Москва удостовери, че съветските сили са се изтеглили от стратегическия авантпост в Черно море
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР