Министерството на отбраната на САЩ не е изненадано от твърденията

...
Министерството на отбраната на САЩ не е изненадано от твърденията
Коментари Харесай

Пентагонът не е изненадан от твърденията на Путин за нови ядрени оръжия

Министерството на защитата на Съединени американски щати не е ненадейно от изказванията на съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, че Русия има нови нуклеарни оръжия, съобщи говорителката на Пентагона Дейна Уайт, представена от Асошиейтед прес.

Тя сподели, че американските въоръжени сили са подготвени да отбраняват Съединените щати. "Не сме сюрпризирани от тези изказвания. Американците би трябвало да са спокойни, че сме в цялостна подготвеност ", сподели говорителката, представена от Ройтерс.

Тя добави, че оръжията, за които приказва Путин, се създават от дълго време и са взети поради като фактор от американските военни. Путин съобщи, че Русия е тествала редица нови стратегически нуклеарни оръжия, които не могат да бъдат откривани и ще създадат непотребна противоракетната защита на НАТО.

Той сподели, че измежду тези оръжия е крилата ракета и подводен дрон, задвижвани с нуклеарен мотор и нова свръхзвукова ракета, които нямат равни в света.

Дейна Уайт сподели пред публицисти в Пентагона, че противоракетната защита на Съединени американски щати не е изграждана поради Русия. Съединени американски щати нееднократно са подчертавали, че системите за противоракетна защита в Европа не са ориентирани срещу Москва, а с цел да отблъскват закани от Иран, Северна Корея и други злонамерени страни, прибавя АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР