Министерството на отбраната на Русия показа един от начините за

...
Министерството на отбраната на Русия показа един от начините за
Коментари Харесай

Министерството на отбраната в Русия показа как преодолява противовъздушната отбрана на Украйна

Министерството на защитата на Русия сподели един от методите за превъзмогване на украинската система за противовъздушна защита. Руските въоръжените сили интензивно употребяват хеликоптери Ми-8 със системи за интензивно заглушаване Rychag-AV. МО показва работата на екипажа на подобен хеликоптер.

" Системата Rychag е конфигурирана вътре в хеликоптера. Разполагаме с мощни станции, които ни разрешават да заглушаваме системите за противовъздушна защита от всевъзможни модификации на дълги дистанции надълбоко във вражеска територия. Ние сме невидимият щит, който пази нашите крилати братя, до момента в който нанасят удари по противников цели ", сподели пред кореспонденти командирът на екипажа на хеликоптер Ми-8 Сергей, представен от ТАСС.

Системата за интензивно заглушаване Rychag-AV има задоволително мощ, с цел да порази вражеската електроника на разстояние до няколкостотин километра. С нейна помощ хеликоптерите могат да организират електронно разузнаване и да обезвреждат системите за командване и ръководство на съперника. Системата обезпечава групова отбрана на авиацията, както и на наземната техника.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР