Министерството на отбраната каза на Air Corps, че цялото доверие“

...
Министерството на отбраната каза на Air Corps, че цялото доверие“
Коментари Харесай

Министерството на отбраната казва на Air Corps, че е загубило „пълно доверие“ в правителствения самолет

Министерството на защитата сподели на Air Corps, че „ цялото доверие “ в държавния Learjet на стойност 8 милиона евро е изчезнало и че би трябвало да бъде изведен от употреба на цялостен работен ден.

В гневен имейл генералният секретар на Министерството на защитата Джаки Маккрум сподели, че самолетът още веднъж ги е подвел, откакто министър Саймън Харис дойде в Балдонел за плануван полет до Белгия единствено с цел да му бъде казано, че не може да лети.

В известие до началника на щаба на отбранителните сили Шон Кланси тя написа: „ Както беше разисквано, цялото доверие в Lear е изчезнало. Знам, че [член на персонала] е приказвал с [Въздушния корпус] по отношение на пенсионирането на същия и че следва [или се изготвя] отчет.

„ Ще чакам вашите мнения, само че в моя аспект, в този момент би трябвало да бъде изваден от употреба на цялостен работен ден. Не можем да предоставим подобаваща [правителствена транспортна] услуга с него и не можем да рискуваме министрите да пропуснат значими срещи или да останат блокирани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР