Министерството на образованието на САЩ планира да поправи грешка в

...
Министерството на образованието на САЩ планира да поправи грешка в
Коментари Харесай

Грешката във формуляра на FAFSA, която би ограничила финансовата помощ на учениците, се коригира

Министерството на образованието на Съединени американски щати възнамерява да поправи неточност в метода, по който ще се пресмята финансовата помощ за възпитаници, постъпващи в приблизително учебно заведение през идната година.

Въпреки това, специалисти по финансова помощ споделят, че внедряването на корекцията на Безплатното приложение за федерална студентска помощ (FAFSA) в този момент може да докара до закъснение на приемането на оферти за финансова помощ от студентите.

Грешката включва несполучливо поправяне на таблиците за финансова помощ по отношение на инфлацията. По-конкретно, таблиците демонстрират каква част от приходите на фамилията на студента би трябвало да бъдат „ предпазени “ от това да се смятат за налични за заплащане на разноските за лицей. Без корекцията на инфлацията покупателната дарба на фамилията би се смятала за по-висока, в сравнение с е била в реалност.

NPR беше първият, който заяви във вторник, че корекцията към този момент ще се появи за идващите студенти 2024-2025, само че точното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР