Министерството на младежта и спорта и Българският спортен тотализатор ще

...
Министерството на младежта и спорта и Българският спортен тотализатор ще
Коментари Харесай

Официалната церемония “Гала на шампионите ще отдаде признание на значимите постижения на българските спортисти

Министерството на младежта и спорта и Българският състезателен тотализатор ще наградят най-хубавите спортисти и треньори за 2022 година на церемонията “Гала на първенците ”. Събитието ще се организира на 15 януари, неделя, от 19:00 часа и ще се излъчва директно по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3.

Най-ярките спортни персони ще се качат на сцената, с цел да получат както самопризнание за достиженията си под формата на специфични награди, по този начин и обезпечено от Българския състезателен тотализатор парично заплащане на обща стойност от 160 000 лв..

Призове в категориите „ Спортист на България 2022 година “, „ Спортист с увреждания на България 2022 година “, „ Млад състезател на България 2022 година “, „ Отбор на България 2022 година “, „ Млад тим на България 2022 година “, „ Треньор на България 2022 година “ и „ Пробив в международния спорт “ ще получат както към този момент одобрени имена, по този начин и спортисти, към които са ориентирани очакванията за идващите олимпийски игри, международни и европейски шампионати.

Номинациите са направени от комисия, ръководена от заместник-министър Петър Георгиев, с присъединяване на специалисти от Министерството на младежта и спорта, ръководителя на Българската асоциация на спортните публицисти и представител на публичната телевизия.

На събитието са поканени и персони, оставили отпечатък в спортната история на България.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР