Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев поздрави възпитаниците си

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев поздрави възпитаниците си
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Още сега започва нашата подготовка за следващия ни двубой

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев поздрави възпитаниците си за успеха като посетител против Славия с 2:0 в последния кръг на Първа лига, само че добави, че работата не е свършена и подготовката за мача против ЦСКА на 31 май стартира още в този момент.

" Когато започваш мача с гол, това е в действителност доста значимо. За нас е извънредно добре. Получи се прекрасен мач против добър тим. Поздравявам момчетата за отборната игра ", показа той.

" Опитваме се да свеждаме до най-малко грешките и да ги поправяме. Това е част от играта. По-голямата част от мача бяхме извънредно съсредоточени. Говорим си непрекъснато, че един тим без цели, без огромни залози не може да търпи развиване. Трябва да търсиш тъкмо напрежението и атмосферата. Акцентирахме върху това, което зависи от нас. Всеки един дуел дава убеденост и самочувствие за даден футболист ", добави експертът

" Искаме да се възстановим по най-хубавия метод и ще се концентрираме. Още в този момент стартира нашата подготовка за идващия ни дуел. Ще създадем това, което сме правили досега ", приключи Валентин Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР