Министерството на иновациите и растежа организира информационен ден в София,

...
Министерството на иновациите и растежа организира информационен ден в София,
Коментари Харесай

Фондът на НАТО за иновации подкрепя български фирми

Министерството на нововъведенията и растежа провежда информативен ден в София, на който бяха показани опциите за финансиране на български компании и планове по линия на. Предприемаческата екосистема беше осведомена с капиталовата тактика на Фонда и основните области, на които ще бъде подложен фокус пред идващите години.

Фондът за нововъведения на НАТО обезпечава вложения в участващите страни. Очаква се размерът на финансирането да бъде към 1 милиард евро за всички страни за интервал от 15 години. Целта е да се дава поддръжка във високотехнологични започващи компании, които имат капацитет за приложения в сигурността и защитата, стана ясно от думите на министъра на нововъведенията и растежа Милена Стойчева.

„ Фондът ще се концентрира върху високите технологии, в това число обработка на огромни данни, квантови технологии, автономност, биотехнологии, космос и други “, акцентира още тя. Предвижда се и уравновесено систематизиране на вложенията на географска основа. " Иновационният фонд е доста повече от финансов инструмент. Той акцентира споделеното ни...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР