Министерството на иновациите и растежа беше създадено с една- единствена

...
Министерството на иновациите и растежа беше създадено с една- единствена
Коментари Харесай

Лорер: Инфлацията е глобален феномен


" Министерството на нововъведенията и растежа беше основано с една- единствена цел- да се подтикват нововъведенията и вложенията у нас. Това беше неговата задача и неговия фокус от самото му основаване. Това е едно от най-хубавите министерства, тъй като то носи вяра за бъдещето и вяра за развиване, без да е обременено от тежки наследства от предишното ”. Това разяснява от Политическа партия, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според политика през първото тримесечие на тази година, директните задгранични вложения в България са се нараснали четири пъти по отношение на предходната година.

„ Има извънредно огромна динамичност на пазара. Това, което би трябвало да си даде сметка всеки един българин е, че задграничните вложения у нас са на извънредно ниско равнище въобще. Защото за 12 години ние създадохме имидж, че Българя е политически рискова дестинация ”.

„ Ние възстановихме работата по европейските стратегии, които бяха затлачени, и по Плана за възобновяване и резистентност. Само той е 13 милиарда. Всичките могат да бъдат усвоени, в случай че българските политически сили схванат, че Планът за възобновяване и резистентност зависи от промени. Повечето вложители желаят да видят устойчиво ръководство на страната, с цел да създадат своя избор. Криза има в цяла Европа. И тя е рецесия на инфлация. Важно е да се знае, че инфлацията е световен феномен ”, сподели Лорер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР